Tuesday, April 3, 2012

Salam 1 Malaysia.....

hahahha...ok ok...tau tajuk di atas cam lahanat hahahha....Rasa cam dah berkurun nieh tak menulis blog..walhal baru jer baper bulan...emm kelmarin genap sebulan aku meninggalkan kerjaya aku...selamat tinggal BNM...acehhh dah sebulan baru nak babai...tapi buat rakan rakan di BNM ...ampun dan maaf yer sebab tak dapat nak jumpa semua untuk ucap selamat tinggal atau kata orang kampung aku goodbye...Allah sahaja yang tau camner perasaan aku...nak sebut selamat tinggal tuh pun rasa cam ader beruang tersekat kat leher nieh...

Pada yang mengetahui kenapa aku bertindak sedemikian harap memahami...dan pada mereka yang tidak mengetahui ...biarlah rahsiaaaa...heheh tapi pasti ader sebab aku berhenti bukan saja saja suker ..memang kebanyakan respons yang aku dapat...boleh bilang ngan jari kura kura yang menyokong...tapi aku yakin rezeki Allah tuh ada di mana mana sahaja...mana tau rezeki aku lebih murah di sini...maner? oh sekarang aku di Kuantan yer...

Apa projek terbaru? Insyaallah tengah bulan April ni Kedai Runcit aku SE MART akan dibuka...kalau sesaper yang menggunakan Jalan Pintasan melalui Airport Kuantan boleh lah nampak kedai tu yer...Anak-anak? Alhamdulilah sihat semuanya...Umar dah darjah dua...Uzair dah pra sekolah...itu dua orang anak dara juga sihat semuanya....

Nantilah ader masa tempek gambo bebanyak yer....buat kawan-kawan boleh jer call kalau rindu heheh..insyaallah panjang umur kita jumpa lagi....adioossss


4 comments:

Mya said...

tu la pasal.
tetiba dpt tau kata kau dah meninggalkan bnm yg tercinta ni.
tak sempat nak bye bye.
apa2 pun all the best babe.
semoga lebih sukses ya..

shidadut said...

laili...rajin2la update blog..at least tau gak khabar ko kat sana..

@nan.. said...

tungguu kitaorg datang..!!! kuantan here we come..!!! P/S jgn lupa patin masak temoyak utk jamu kitaorg..

Liasari said...

salam...
kakakkkkkkkkkkk smpi hati x babai sama kita ye. haku yg bertahun tunggu nak berenti keja dgn sekali nafas je kena take over dgn ko ye? pahat x berbunyi rumah dh siap ye kak? hebattt ko...
apapun kudoakan projek ko berjaya... berniaga ni ikut sunnah Nabi saw juga, satu cabang rezeki yg sgt afdal klu compare dgn makan gaji. InsyaAllah dipermudahkan segalanya... yg penting niat kerana Allah Ta'ala...
tazkirah lah pulak... will miss u... do update selalu ye