Monday, July 19, 2010

Saya Menang Motor...heheheh

hehehe banyaklah motor....

Syukur Alhamdulilah...memang tak disangka sangka....
Sebenarnya every year bapak bank tempat aku keja neih akan buat Knowledge Fair atau K-Fair. Masa K-Fair neih ...staff akan dapat discount 40 % kalau beli buku di MPH. Memang seronok lah....sebab masa nielah nak pulun beli buku untuk anak anak....dekat bapak bank nieh pun biasanya macam macam event diorang buat....ader talk..ader pameran ...ader quiz...ader games dsb...

Biasanya aku tak heran pun dengan K-Fair nieh....sebab untuk menambahkan daya tarikan diorang ader buat Lucky Draw....tapi kena collect stamp dekat tiap booth....maleh sunggoh...entah kenapa tahun nieh semangat waja pulak ....keja aku dok jalan main game pastu collect stamp...tapi stamp untuk talk tuh aderlah tipu tipu jugak kan...aderlah sorang rakan sebaya saya nieh...dier cop sendirik ehhehehe suker suki dier jer...
Tapi talk yang paling berkesan ialah yang part "Sayangi Diri Anda" ...emm yes memang aku tak sayang diri aku....selalunya aku tolak keperluan aku ...bagi laluan dekat hubby ngan anak anak...tapi betul jugak..kalau aku tak sihat..sapo nak jaga anak anak aku...ishk ishk.ishk....selepas 3 hari maka saat yang ditunggu pun tiba....tepat pukul 4 petang aku dah turun ....dengan gelak gelak aku cakap kat ila...kita dok depan kakak ..senang nak ambik adiah hahahahha ....
Biler annouce nama ..satu satu...alah..cam takde harapan dah...tinggal 2nd prize ngan 1st Prize jer...aku pun cakap dengan ila...emm takde harapan kakak ..jomlah kita naik...dengan tak semena mena....pemenang seterusnya ...Nora.......dari JOPPK...erkk erkk kakak ..saya menang secara otomatik ...Howyea howyea howyea hehehehehe.....tak senonoh betul....saya menang aper.... emmmm....








heheheh saya sangat jakun hokehhh hahahahhaha




1 comment:

iswatie "colours of life" said...

mmg saya menang motooo...aku kalu bab2 cabutan bertuah mmg selalu x bertuah nih