Thursday, June 10, 2010

Family Day Sisik Emas Marketing Enterprise, 8 - 9 June 2010



























Alhamdulilah....selesai sudah Hari Keluarga Sisik Emas Marketing Enterprise yang telah berlangsung selama 2 hari di Kem Isi Rimba dan Chalet Rimba Jinbara. Seronok, penat, semer aderlah.....walaupun tidak berjalan seperti yang dirancang namun kami tetap gembira..




Keluarga sisik emas yang terdiri dari aku sekeluarga, along sekeluarga berserta bibik, keluarga sisik emas yang lain seperti Umar Chi Coco, Zam tiger, Amin Cool, Syuk dan juga kawan kami Awe berserta keluarga pasar tani kak saadiah telur yang menumpangkan 10 orang anak saudara nyer....kami suka ...The More the merrier kan....

pagi tuh sebenarnya terlajak tido ehhehe patut pukul 7 dah kumpul kol 7 baru aku terjaga..apa lagik cam lipas kudunglah aku hambat budak budak nieh mandi...kira dekat kol 8 jugaklah gerak...sekali sebuah keta yang follow hilang...carik short cut konon..ambik ko sesat hahahahh...sampai kat Kem Isi rimba tuh dekat kol 10 pagi...so sampai briefing ..terus start paintball...budak budak buat haper?...Ya Allah...dari setat sampai tuh dier berendam dalam air...dah dekat maghrib baru masing masing naik...tuh pun puas kena marah baru naik...

Niat di hati nak join paintball ..tapi apakan daya..sian plak nak tinggalkan bibik ngan yana...kang nak menyusu pulak kang..so takpelah..nanti lain kali lah ...even pagi tuh hujan skit..namun paintball tetap diteruskan ehhehe ...berselut abis lah budak budak neih...tapi masing masing enjoy...petang tuh pulak buat sukaneka hahaha ...sukaneka bangang namanya...heheh tarik tali dalam air...boleh plak main tambat kat akar kayu ehhehe ...pastu tarik upih plastik....hehehe tapi gambar banyak kat kamera zam...malam tuh ader karaoke fuhh sakan..masing masing "menyumbangkan sore" yang dah sedia sumbang...tapi bestnyer...malam tuh bbq ...kami makan produk kami sendiri iaitu patin dan keli organik bakar...fuhh sedap giler..tak sangka itu ikan kitaorang hahahah puji diri sendiri....

Esok dah ader a few family yang balik....almaklum lah hari keja...tapi naper aku tak keja ek...hahahahah...balik tuh singgah Zoo Negara sebab dah janji dengan umar skit punyer lama...masa sampai tuh sikit punyer panas....mengelupur lah si yana dok dalam stroller tuh...sekali tengah siok tengok ular angin kuat...alahai ..hujan lah pulak...kalau hujan rintik rintik tahan lagik...inin hujan lebat..terus lah tak jadik berjalan..umar dah muncung...lain kali kita datang lagik...rugi betul...dahlah bayar masuk 25 hengget sorang tuh...budak budak 9 hengget ...sabo jelah....balik tuh singgah makan ...hehhe kebulur masing masing....

Memanglah ader kureng di sana sini ..tapi matlamat kami untuk happy tuh tercapai jugaklah..mmg sedey jugaklah tak dapat full attendance...kenapa staff kami ramai? sebab kebanyakan budak yang keja ngan kami nieh part time....keja time weekend jer...tapi biler sibok terpaksalah kami hire budak lain....tuh yagn jadik ramai sebenarnya....sekarang yang tetap dah ader satu dan dalam pencarian lagik...Insyaallah ader rezeki..kita buat lagik di tempat lain pulak tahun depan...masa tuh...anak anak mama semer dah besar...hohohoh kasik chance mama pulak nak enjoice....

Buat semua warga kerja Sisik Emas Marketing Enterprise....terima kasih di atas segala sokongan dan pengorbanan yang diberikan..kita semua adalah keluarga...I followwwww.....

2 comments:

Mohd Izzatt said...

Salams..Games Pendidikan Online Islamik Sesuai untuk anak anda KLIK SINI Games Islamik

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak .. gebunya anak dara kak tue .... bg lr tips nak dpt baby gallllllllllllllllll ;-)