Monday, August 3, 2009

Saya sedey.....uhuksss...

Ari nieh ofis rasa tidak berseri....
rupanya...ader yang tak cukup uhuksss....

Ada sorang budak lelaki montel nieh...
orang cakap dier adik saya...sebab dier rapat ngan saya...
saya peduli haper...
janji saya sayang dier cam adik saya sendirik ...
dier kelakar...dier manja...
sebab saya sayang dier ..saya selalu kutok dier ehheheheh ...
tapi biler dier buat salah...saya jugak marah dier...grrrrr.....

biler dier takde...ngan saper saya nak mintak tolong??
saper nak tolong uruskan loan koop saya??
saper nak tolong ejaskan kasik cepat??
saper nak tolong gi HR ambik gl saya??
saper nak email surat kedatangan lewat kat saya??
uhuksss saya sunggoh sedey....
Takpelah fal...belajar jelah rajin rajin...
kalau terbangun awal tuh...pegi jelah kat Pasar Tani Setiawangsa...
Ko jumpalah akak kat sana....
duit biasiswa tuh jangan buat tuko handphone yer...jangan buat shopping ..jangan buat buat lupa...
beli buku...jangan membazir...
akak dah takmo dah gi block b...takde saper dah kat sana...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Rest in Peace...Md. Falany Md. Khir heheheheh




4 comments:

Cujie said...

Falai pi mana...
continue blaja kaaa...

hehe terbayang² mata masa dia 'kecik' dulu dgn skuternya

Liana said...

wa... nak nagis juga ler... Jangan sedih2 yer...Nanti baby pun sedih gak!

Puan nOLie said...

Cujie...
dier sambugn study ..dapat bank scholar ..."kecik" ker dier tuh ?? hahahahah montel dari dulu lagik....


Liana...
sedey jugaklah..sebab close dengan dier...uhukss..takde saper dah nak mintak tolong belikan nasik lemak ehhehe

Hilal said...

so sweetttttttttttttttttt