Thursday, October 22, 2009

facebook lah niehhh ehhehehe

heheheh sian blog aku nieh...
dah terabai dah gara gara facebook ehhehehe ...sejak pandai berfacebook neih...memang aku jarang jenguk rumah nieh....lagikpun takde bahan pun aku nak update..takkat citer citer jer....boring..musti ader gambo kan baru best ehehhe tapi takpleah..sian untuk orang orang yagn melawat takde citer hehehe

aper yang best kat facebook??
Barn Buddy ..farmville ahhahah giler nak jadik petanilah pulak...serius memang addicted ...pagi pagi sampai tempat keja ..itulah menda pertama aku bukak ..kutip hasil..especially barn buddy tuh sebab ramai pencurik ehheheheh ...pastu ramai jugak kawan kawan masa study dulu kat situ..seronok even tak dapat jumpa..citer citer kat dalam tuh pun ok...

New baby??
alhamdulilah..baby sihat..mok dier lagik sihat hahaha...dan confirm ..boy lam prot nieh..so aliya akan jadik tuan puteri yagn disayangi lah since dier sorang jer pompuan...oklah..janji sihat udah..laki pompuan mama tak ambik port sangat....tarikh caesar masih kekal 20.01.2010...tidak ader perubahan kecuali terdapat masalah masalah teknikal disaat akhir dimana tarikh itu akan dipercepatkan ...

Bisnes??
Ok...alhamdulilah...masih lagik berniaga seperti biasa...kalau rajin boleh jenguk kat http://www.sisiskemas.blogspot.com/ tapi under construction lagik....banyak lagik nak kena update since kitaorang nak jadikkan blog tuh sebagai salah satu strategi pemasaran....so kalau ader idea untuk ditambah siler siler...amat dialu alukan....

erkk gambar raya...takde lah oit...aku tak ambik gambo...aderlah dua tiga keping..tuh pun gambo budak budak neih...nak tengok jugak ker...emm layan jelah....






6 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

lama tunggu kak update .. saya plk blogger tegar .. FB yg bersawang cz ofis blockkkkkkkkkkkkkkkk ..huwaaaaaaaaaaa..

ps > windu dgn french toast BNM ...nyummmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyy ;-)

PHiRa said...

ya Allah geramnye tgk aliya pakai baju kurung tu...hehhee

Liana said...

Comel ler tuan peteri sorang nie! Wa...semakin maju ler bissness. Semoga berkembang ler sampai ke serata tanahair yer...

eza said...

Yey...yey....sama bb baru sama tarikh lahir ngan auntie la...
nanti kita leh celebrate sesama la ek....ko buat party,aku tompang potong kek sebelah anak ko nanti ek.... :P

Puan nOLie said...

Diana...
nak makan lagik mehlah...akak ader bersawang kat opis neih heheh

Phira...
Huh..pakai tak sampai baper jam..sebok tarik tarik baju tuh suh bukak ...

Liana..
boleh lah tahan bisnes..alhamdulilah rezeki...

Eza ...
tujuan aku pilih tarikh sama tuh suh auntie eza dier buat besday party..nanti dier datang tumpang makan jer ehheheh

akpfapaf said...

hahaha..sama la pe'el kita kak..saya pun dah addicted to FB especially farmville tu ler..mmg agak berabuk gak la blog saya.