Friday, January 27, 2012

hailah Ombak Rindu..


Mmg makcik nieh selalu suker citer menda yang dah basi kan heheheh...bukan nya aper...penat lah aku mendengar citer budak budak opis pasal citer nieh...especially ader satu staff lelaki nieh...yang bercerita wife dier menangis sedu sedu tengok movie...tambah dengan astro first...sampai staff nieh beli cd original lagi...hayaaaa...best sangat ker...

Memang aku tak ambik port masa memula citer neih kuor...apatah lagi pelakon pompuan dier maya karen bukanlah pelakon kegemaran aku...tapi dek kerana perasaan ingin tahu..apa yang sedih sangat citer nieh ...maka aku pun mengambil keputusan...tengok jugak...masa balik kampung baru neih...ada lagi kat Astro first aku pun terus beli...mmg sengaja aku tengok yang pukul 12 tengah malam...sbb tak nak gangguan dari budak budak nieh...so layan lah aku ngan laki aku dari awal sampai akhir....

Yang bestnya ialah..aku mencarik carik part mana yang nak menangis muahhahahah...aku yang takde perasaan kah...atau memang citer nieh tak sedih langsung?? the one and only yang aku suker ialah lagu tema dia...yes...sangat menyentuh hati ...tapi yang lain...sedih...tak tau aper yang diorang kata best sangat..ini personal opinion aku ..jangan ader peminat abang Harun atau nama glemernyer Aaron belasah aku pulak hehhe

oklah...wutever...aku komplen lelebih kang...aku tak dapat satu sen pun..yang kaya produser pelem tuh jer heheheh tapi serius...lagu tuh sangat best...walaupun penyanyinya tidak ku kenal muahhahah

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku

Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya ‘tuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terimaku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku


p.s.:  saya cuma suker tengok Lisa Surihani masa dier marah sebab idong dier kembang kempis ahhahah


1 comment:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

sama la ngan saya kak nolie oiii...
secoet pun x mengalir air mata..apatah lagi nak tersedu sedan...
emosi terlebih kot yg menangis beria2 tu hahah :D

bukan kita jenis xde perasaan tapi..bg saya jalan ceritanya mcm cepat sangat...tak sempat nak feel tau2 je dah klimaks hahahah :D