Wednesday, January 12, 2011

Hepi Beday to you


Salah satu sebab kenapa aku berat hati nak tukar department ialah...dah dekat 10 tahun aku kat sini and we are close to each other cam adik beradik...kira cam kalau sorang takde cam ader menda yang kurang...

dan ini beday jiran aku...Mr. Aznan...dan yang lain kat keliling tuh semer jiran jiran depan tepi belakang ehhehe ...naper tak ramai pompuan..ooo memang dept aku pompuan sangat kurang...kira cam yang terpilih jelah dok sini ahhahahah pepun...epi beday yer incik Aznan..moga cepat bertemu jodoh ...murah rezeki dan panjang umor...jodoh tuh penting hehehehe ...

1 comment:

@nan.. said...

TQ..TQ...mmg suasana keja kat sini ok w/pun keja bertimbun²...