Thursday, February 24, 2011

Sapa tau kat mana?


Emm lately badan cepat penat...selalu letih...mengantuk...yer diakui ..memang aku kurang rehat...dan keja yang tak berkesudahan ..tapi ikutkan dulu ..masa kat Gombak...aku keja lagik teruk..sekarang nieh tahan kitaorang dah ader budak keja..yang tolong settlekan barang lepas niaga...anak anak aku kat umah kakak ipar...kira aku sempat tido lah kejap baru ambik..dulu abis niaga terus kena ambik anak...tapi takde lah badan aku segemuk sesihat cam nieh kan....

Melalui pembacaan ..dan juga test yang penah aku buat sememangnya aku ini stress, banyak angin, banyak toksin, banyak lemak dan yang sewaktu dengannya....adoiii sebab tulah lately aku mudah sangat sakit....,mudah demam...ari tuh penah terai beli Kinohimitsu tuh...Uihhhhh Mahal Kooooooo...tempek tapak kaki jer...tapi hasilnya memang hitam lah menatang tuh..tengok pun geli.....

Dalam dok belek foot patch tuh...aku terjumpa blog  kathyjem nieh....uuuu sangat teruja...tapi masalah problem nya....kat TTDI Damansara nun...aku nieh kan buta jalan...harap GPS pun sama bengong jer dengan aku....so dok try gak google dalam internet carik carik SPA area KL atau Bangi yang offer service yang sama...tapi idoklah jumpa...

So kawan kawan..ader yang tau tak kat mana? kalau tau jangan sesegan letak kat comment yer...Jasamu dikenang.....

3 comments:

Bulan said...

jom ar kak kita p, saya teringin nak p nih, huwaaaaa.. matyle air saya sok gaya ayo longkang tersumbat.. *ade feeling nih*

Liasari said...

kakak,
makan le multivitamin, kalsium etc. sbb umo pun sudah byk ma tp lagi mau kije kuat... kesian sikit sama itu badan lor, kasi dia vitamin tambahan. kang lelama reput tulang mcm ali baba pulok... haku pun amal mkn vitamin berbotol2 smpi naik kenyang dek vitamin je kikiki

Puan nOLie said...

Bulan...tuhlah hahah takot budak keja spa tuh pun pengsan nengok ahhahah...Lia..part makan ubat nieh yang letih nieh ...kalau suh makan pizza nak lah..hehehe