Wednesday, April 8, 2009

Susu yang merundum...

Sangat sayu dua tiga menjak nieh....start dari sakit ari tuh susu drop giler giler....

biasa kalau pam pagi ...dapatlah 8-9 oz...petang setendet 5 oz jer ..memang tak banyak....tapi sekarang pagi pun nak dapat 5 oz bercinta...sob..sOb...esok nak kena gi klinik mintak maxolon lagiklah jawabnyer....

em...takmo stop lagik...kalau boleh nak continue...aliya memang tak minom susu botol time kat rumah...kat babysitter jer kena top up formula....sian anak dara aku tuh...takpelah sayang..kat umah nenen yer....

Puting pun asik luka jer dikerjakan dek aliya.....pinjam medela Puan iLa uhukss...emm nampaknyer kena beli satu buat spare ....Puan iLa ...kalau gi ampang puteri nanti ..mintak lagik 18 yer eheheheheh

2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sabar kak .. apa pun sy tetap respect sama kak & ila yg fully BF nieh ;-)

shiemz said...

kak nolie oi...zaman teknologi nie pun ade gak org main cara halus ekk.. ingat ke main guna it jerk, halus2 pun ade lagik... sabar2 la kak... tuhan akan balas segala perbuatan manusia mcm tu... :)