Tuesday, June 16, 2009

Bulan yang memenatkan...

Aku penat...sangat sangat penat...macam macam nak kena buat bulan nieh ...beli van tuk bisnes...pindah rumah..meniaga...balik kampung...jumpa doktor arghhhhhhh tak larat....macam last week ...Selasa sampai Khamis balik kampung...Jumaat ..dah siap barang tuk meniaga...sabtu meniaga...petang mak ngan kakak pulak datang....ahad pegi basuh rumah...malam nak kena antar stok ikan...isnin ...antar incik gi stesen bas..dier kena balik naik bas sebab nak bawak balik van kat kuantan...pastu pegi keja..carik kotak nak pack barang..petang mak ngan kakak datang lagik... fuh mengucap panjang aku.....
Dan minggu nieh pun akan sarat...aktiviti penhantaran barang ke bangi akan dilakukan sedikit demi sedikit di samping aktiviti mengecat rumah ... nama dah rumah sewakan .tau jelah ruang tamu camner...so takpelah..kuor duit skit cat baru... minggu depan nak settle hal urusan tapak baru dekat FAMA...so mulai bulan depan...tapak akan bertambah...sabtu dekat Batu 6, Gombak, Setiawangsa dan Kajang Prima...ahad pulak Bukit Angkasa dan Bangi...fuhh...biler aku nak jumpa Dr. Ariza nieh pun aku tak tau....emm..kena carik jugak time...
Ari nieh ingat nak upload gambar masa kat kuantan ari tuh...dah kena ganti orang lah pulak ..nyampahhssss...tengoklah kalau rajin kang aku turun kejap upload...aderlah entry lain petang kang ok...ariosss...

4 comments:

Cujie said...

mak aih background... mak rimau mana nih...

hish bacer entry kali ni... cujie pon rasa tercungap-cungap... penat juga...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak .. jgn lsak sgt .. slow2 skit2 kayuh .he..he ..busy betul businesswoman nieh ;-)

shiemz said...

hakak nolie, dok kg changkat ker? Umah mil shiem kat Kg changkat lembah... leh la singgah umah hakak nolie pas nie... kekek

nOLie said...

Cujie...
jangan kecik ati tengok gambo background yer hahahah

Diana..
tulah..semer nak kena setel by this month ..tuh yang sesak ...

shiemz..
udoh terlambat yer...nak pindah dah ...japs..kg. changkat lembah belah mana hahahahhahahah menyong tol...dok situ pun tak tau...