Saturday, November 27, 2010

Happy Birthday abang...


Sekejap jer masa berlalu....ari nieh genap umur abang umar 6 tahun...tapi mama boleh wish ikut telefon jer...sebab abang kat kampung...tak boleh nak peluk abang....emmm masa cakap ngan abang pun mama dah sebak...

Walaupun kami tidak sambut hari jadi..takde parti...tapi selalunya ader kek dan hadiah...makan ramai ramai ..tuh pun dah cukup....

Mama doakan semoga anak mama membesar dengan sihat and menjadi anak yang soleh...

Mama sayang abang umar...


1 comment:

eiseai said...

ish tak leh imagine takde sebelah amir (or adik2 dia) masa birthday diorang. konfirm meraung mummy diorang nanti.

to abang umar, happy birthday. all the best next year, sila kurangkan ke-potpet-an abang itu ye hehehe