Wednesday, November 24, 2010

Saya yang GEMOK


Sekarang asal gi mana mana....semer orang cakap...oihhh semangat sekarang....eh..gemuk nya sekarang...amboi senang hati nampak ..badan sama naik jer laki bini ....ishkk....sentap ok...

Memang aku tak nafikan berat badan aku naik mencanak canak sekarang...kalau ikutkan dulu ...dengan berat sekarang...aku cuma penah cecah biler aku mengandung 5 bulan!!...sekarang tak mengandung tapi aku ader berat yang sama ...aku penat pk...aper punca jadik gini ..dulu berat aku maintain...paling senang turun masa lepas bersalin aliya...tapi lepas bersalin arianna...dah turun..pastu terus naik mencanak canak ...

incik kata...mungkin sebab ikat peranakan tuh kot...pastu sekali lagik yer aku bagitau...lepas nieh..malas dah nak jawab...aku ikat peranakan atas nasihat doktor sebab aku dah 4 KALI CAESAR....ok...4 kali...so doktor dah tak galakkan..jangan sedap mulot cakap aku neih malas nak beranak dah...haram mandulkan diri...ishk ishk...mau aku sepuk jer mulot manusia gini ...

sambung balik...tapi betul ker itu punca berat naik? aku tengok dalam internet tak jugak...pemakanan ..dulu pun aku buruk lantak jugak...tapi tak naik pun...uwaaaaaaaaaaaaaaaa....
dahlah memang jenis keturunan keluarga badan semer montel montel..ishk..tapi diorang tinggi..aku nieh rendah ..seb baik itam..kalau biru mau diorang kata aku doremon uwaaaaaaaaaaaaaa.....


ishk...nak makan ubat ubat kang..takut ader side effect....so sekarang...cuba slow kurangkan makan..malam tak makan...tapi boleh ker? argHHHHHHHHHHHHHHhhh stresSSS....


2 comments:

Liasari said...

kakak, uihhh jgnlah guna perkataan mandul tu, yang 4 org tu hasil ko jugak dgn incik rimo. hehehe

gemok ke kurus ke janji sihat. ada curve lawa apa hehe aku jeles!

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

pedulik kan kak...
dorang ni reti nak comment je...lum sedar diri dorang tu elok ke tak...
sy yg kurus ni pun org pertikaikan jgk....

sakit je hati..walhal yg bercakap tu...mcm apam kembang dah saya tgk...

geram gak saya... tp sempat gak saya melaser dia...'meh sini aku nak amik lemak kau yg berleluasa tu sket buat tempek kat body aku nih bleh?' heheh :D at last tercenggang sudah itu minah :D