Saturday, November 20, 2010

Entry Melekat : To Let Go - Spectra 3

Walaupun sunggoh sedey untuk melepaskannya...tapi aku kena jugak lepaskan ...sebab kilang memproses masih beroperasi tapi tidak ada produk yang boleh dihasilkan heheheh ...jadik dengan ini saya ingin menjual Spectra 3 saya seperti dibawah.




Retail price: Ishk..google jelah

My price: RM250- Sold to Liana, Putrajaya

Condition : 8/10

Mehlah aku citer serba sedikit pasal pam nieh....Hayat dier dalam 2 tahun...sepanjang guna tak penah jatuh...and cuma guna time office sahaja...sebab kat umah aku pakai Avent Isis (bakal let go jugak tuh)....Double pumping....boleh guna untuk botol biasa dan jugak wide neck (dalam gambar takde sebab tertinggal).

Interested boleh call aku 017-282 3906. Preferably Cash on Delivery di sekitar Sogo, Setiawangsa (sabtu sahaja), Bandar Baru Bangi dan tempat tempat yang agak aku boleh singgah sebab nak pos sunggohlah aku maleh nak jalan pegi JKR tuh tapi kalau minat jugak...saya kena mintak tolong Seketari saya Puan iLa tolong pos hahahah 20% ehheheh .....

Berminat call yer...sms saya tak layan ehhehe

1 comment:

iswatie "colours of life" said...

kalu avent isis tuh ko nak let go bg tau kat aku baper..mana tau kalu harga cincai2 kawan..leh aku rembat